O nas

Kdo smo?

DanStudio CUBIS v Šenčurju (pri Kranju) je najsodobnejši in največji salon DanKuchen (LUXDAN) v Sloveniji. Za sabo imamo že preko 2000 zadovoljnih strank in smo tudi zato vodilni prodajni salon DanKuchen kuhinj in kuhinjskih dodatkov na domačem trgu. Z vizijo stalnega razvoja in pomočjo dolgoletnih izkušenj naših svetovalcev omogočamo, da kuhinja postane najprijetnejši bivalni prostor. Poskrbimo, da bo kuhinja prijetna, uporabna ter da vam bo služila leta in leta. Vedno se trudimo za zadovoljstvo naših strank in uvajamo novosti, ki jih narekujeta trg in stroka.

  • Nenehno stremimo k izboljšanju.
  • Zagotavljamo strokovno svetovanje in se osebno posvetimo vsaki stranki.
  • Naše dolgoletne izkušnje in tradicija so zagotovilo za kakovost naših storitev.
  • Trudimo se izpolniti želje naših strank.

Vabimo vas, da nas obiščete na novi lokaciji v CUBIS-u, Poslovna cona A2, 4208 Šenčur. Predstavili vam bomo našo kvalitetno ter ugodno ponudbo kuhinj in kuhinjskih elementov. Ne zamudite akcijske prodaje kuhinj, kuhinjskih elementov, pribora in ostale ponudbe.

Zakaj se odločiti za nas?

Uspešno podjetje DAN KÜCHEN je prepoznavno po stalnih inovacijah in uveljavljanju vedno novih tehnologij. DAN hitro prepozna potrebe svojih kupcev in jim tudi z veseljem ustreže. Zato smo vedno korak pred konkurenco. Če želite bivati v prijetnem okolju in veste kaj želite, izberite DanKüchen kuhinjo.

Pri DAN KÜCHEN sta kvaliteta in dolga življenska doba vedno na prvem mestu. DAN-ove kuhinje so prepoznavne po svojem tipičnem dizajnu, s pomočjo katerega lahko načrtovalec kuhinje vedno najde edinstvene rešitve za vas, kar pomeni, da vašo sanjsko kuhinjo izrišemo do milimetra natančno. Kuhinje DAN KÜCHEN so pojem vrhunske kvalitete, predvsem pa pomenijo gastronomski užitek, toplino in druženje v prijetnem domačem okolju.

Vrhunske kvalitete z doživljenjsko garancijo na vodila, z vrhunskim dizajnom elementov, barv in obdelav, enostavno ne morete zgrešiti. Zahtevajte najboljše za vaš denar!

Kaj ponujamo?

DAN KÜCHEN je eden izmed vodilnih proizvajalcev kuhinj v Evropi. V naši ponudbi progama kuhinj in bele tehnike lahko izbirate med kakovostnimi proizvajalci. Omogočamo vam strokovno svetovanje, akcije, popuste, in odprodajo kuhinjske opreme.

Pridite in se prepričajte. Zagotavljamo vam, da ne boste odšli razočarani.

Kuhinja je prostor, brez katerega si ne moremo predstavljati doma in prijetnega življenja. Izberite kuhinjo, ki vas bo desetletja navduševala tako s prijetno toplino, kot z uporabnostjo.

NAROČITE SE NA BREZPLAČEN 3D IZRIS

Označi

15 + 4 =

Kontakt:

TEL: +386 820 16 984

GSM : 031 659 444

E-naslov: info@dankuchen-kranj.si

Studio kuhinj Kranj PC Šenčur
Poslovna cona A2
4208 Šenčur
Poslovni objekt CUBIS

Delovni čas
Pon – Pet – 09:00 – 19:00
Sobota – Po dogovoru
Nedelje in prazniki – Zaprto

24.12., ter 31.12. smo odprti od 09:00-16:00

AP CENTER d.o.o.

Knezova ulica 13, 1000 Ljubljana

 

  • Davčna številka SI: 80915582
  • Matična številka: 7239424000