DANKÜCHEN KOLEKCIJA

Zagotovite si kuhinjo iz DANKÜCHEN kolekcije.

Združili smo klasično z modernim in naredili vrhunske dizajne, ki smo jih izpopolnili tudi z novimi barvami in detajli. 

Naj bodo naši novi modeli inspiracija za vašo novo kuhinjo. 

LION CLASSIC

Revolucija okvirja ličnice. Ta model v vašem domu pričara posebno vzdušje, ki ga ustvarita kombinacija visokokakovostnih – 22 milimetrskih ličnic iz pravega laka in brezročajna optika. Počutite se, kot v svoji lastni podeželjski hiši in uživajte v vsakodnevnem počitniškem vzdušju z vašimi najdražjimi.Brezročajna kuhinja z okrasno letvijo v izvedbi Alu, Fliederweiß, Magnolie, Cerros ali Anthrazit.

Preberite več o modelu Lion Classic. 

CLASSICO

Med svoje štiri stene pričarajte toplino. Model Classico nam podaja interpretacijo podeželske kuhinje na popolnoma nov način. Decentna optika okvirja podarja kuhinji udoben in obenem moderen izgled. Pri DAN-u je kvaliteta zapisana z veliko začetnico, zato je ta model seveda lakiran in vsebuje celo 22 milimetrov debelo ličnico. Brezčasni in kakovostni model!

Preberite več o modelu Classico. 

INTERDAN

Čudežna kombinacija. Ta model ima prednost zaradi inovativnih materialov, kot so npr.: antracitne supermat lakirane ličnice, prevlečene s premaznim slojem proti prstnim odtisom. Tople barve lesa vam podarjajo občutek topline in udobja. Ena izmed takšnih barv je Goldhorn, z videzom pravega lesa, s tem pa v vaš dom pripelje delček narave.

Preberite več o modelu Interdan.